What to do..

when I can't stop think bout u.

livet går vidare säger de. Men en Vis gammal dam sa till mig idag " Jag gjorde slut med honom när jag blev 20 år och har ångrat mig hela livet".... klumpen i halsen blir inte mindre och inte heller känslorna eller platsen i hjärtat som grott sig fast.

evig kärlek. .?

små lätta moln

Nu är sommaren här! ÄNTLIGEN, det har varit en lång och seg vinter fylld med massa plugg:/ usch! Äntligen ledig och har börjat mitt nya sommarjobb som jag STORtrivs med!!

Imorgon tar lille bror fille studenten och ska springa ut för sista gången ur Lindeskolan.
Kommer ihåg känslan när man satt i aulan och väntade på att få springa ut till nära och kära!..champagne frukosten, allsången påvägen mot skolan, lärarnas bekymrade miner när ingen kunde vara tyst, lindeskolans ynkliga" lilla bjudning i gymnastikhuset. ruset i kroppen efter några glas champagne och glädjen att bli fri=)

Nu sitter man här 2 år senare och känner sig gammal:P känns som man hunnit mycket efter studenten, mycket som gjort att man mognat, mycket man har lärt sig av, mycket man inte trodde man skulle kunna klara av..
Åh ibland kan man riktigt sakna att gå på gymnasiet och slippa bekymmer. Allt var så lätt.

I sommar tänker jag njuta!!Man uppskattar inte sommaren lika mycket som när man pluggat intensivt hela vintern. Så det ska jag verkligen göra=)

Vi ses;)


RSS 2.0